МАЯМИ (AP) — Федерален съдия нареди мъжът от Флорида, обвинен

...
МАЯМИ (AP) — Федерален съдия нареди мъжът от Флорида, обвинен
Коментари Харесай

Федерален съдия нареди мъж от Флорида да бъде задържан без гаранция за изчезването на отчуждената му съпруга в Испания

МАЯМИ (AP) — Федерален арбитър подреди мъжът от Флорида, упрекнат в изгубването на отчуждената му брачна половинка в Испания, да бъде арестуван без гаранция в петък, отхвърляйки молбата на неговия юрист мотив, че делото на прокуратурата е напълно обстоятелствено и не би трябвало да се преглежда в Съединените щати.

Съдията-магистрат Едуин Торес сподели, че решението да се задържи Дейвид Кнезевич до процеса е „ близко време “, само че той сподели, че Богатството на притежателя на бизнес във Форт Лодърдейл и околните връзки с родната му Сърбия го вършат евентуален риск от бягство, даже в случай че от него се изисква да заплати гаранция от 1 милион $, да носи гривна на глезена и да съобщи паспорта си. Кнезевич и брачната половинка му са натурализирани жители на Съединени американски щати - тя е от Колумбия.

36-годишният Кнезевич беше задържан от ФБР предишния уикенд на интернационалното летище в Маями и упрекнат в похищение. 40-годишната му брачна половинка Ана Кнезевич изчезна на 2 февруари, откакто мъж с мотоциклетна каска боядиса обектива на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР