ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Републиканските сенатори смятат, че позорното“ предупреждение

...
ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Републиканските сенатори смятат, че позорното“ предупреждение
Коментари Харесай

Байдън се поддава на агитаторите в кампуса, като заплашва да спре помощта за Израел, сенаторите казват: `Всичко за ноември`

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия – Републиканските сенатори считат, че „ позорното “ предизвестие на президента Байдън за спиране на нападателната помощ на Израел по време на спора му с Хамас беше политическо решение да се успокои „ про-Хамас крилото на Демократическата партия “ през ноември.

Президентът Байдън неотдавна заплаши да спре помощта за съдружника на Америка Израел в случай че страната нахлуе в Рафах, град в Ивицата Газа.

„ Ако влязат в Рафах, аз не снабдявам оръжията, които са били употребявани в предишното за справяне с Рафах, за справяне с градовете – които се оправят с този проблем “, сподели президентът пред CNN в сряда.

Решението идва след седмици на антиизраелски пропагандатори, причиняващи безпорядък в колежите в цялата страна, а законодателите свързват двете, до момента в който президентът търси различен мандат в Белия дом.

Sen. Ерик Шмит сподели, че Байдън е „ податлив да рискува връзките сред Съединени американски щати и Израел. “ (Fox News Digital)

Когато го попи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР