Администрацията на Байдън заяви, че използването от Израел на предоставени

...
Администрацията на Байдън заяви, че използването от Израел на предоставени
Коментари Харесай

САЩ казват, че използването от Израел на предоставени от САЩ оръжия вероятно нарушава международното право

Администрацията на Байдън съобщи, че потреблението от Израел на предоставени от Съединени американски щати оръжия в Газа евентуално нарушава интернационалното филантропично право, само че военновременните условия попречиха на американските чиновници да дефинират това сигурно при съответни въздушни удари.

Констатациите на администрацията за „ рационални “ доказателства за заключението, че нейният съдружник е нарушил интернационалното право при воденето на войната в Газа, оповестено в обобщение на отчет, показан на Конгреса на Петък, съставляват най-силното сходно изказване от длъжностни лица на Байдън.

Но предизвестието му, че не е съумяло незабавно да свърже съответни оръжия на Съединени американски щати с обособени удари на израелските сили в Газа, може да даде на администрацията независимост на деяние при всяко бъдещо решение дали за ограничение на американските доставки на нападателни оръжия за Израел.

Констатациите на администрацията, първа по рода си оценка, която беше наложена от сътрудниците на президента Джо Байдън демократ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР