Казват, че ГЕРБ водят кръстоносен поход срещу машинното гласуване. Кръстоносците

...
Казват, че ГЕРБ водят кръстоносен поход срещу машинното гласуване. Кръстоносците
Коментари Харесай

Борисов: Пипнахме ги по боксерки, могат да начукат много гласове

Казват, че ГЕРБ водят кръстоносен поход против машинното гласоподаване. Кръстоносците от дълго време се отхвърлиха от машинното гласоподаване – Германия, Холандия.

Това съобщи на ексклузивен брифинг водачът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов във връзка на думите на Христо Иванов по време на присъединяване му в " Здравей, България " в понеделник заран.

„ Този стожер на демокрацията, който желае да си присвои това име, ми се кара, че задаваме въпроси. Той знаел даже, че тези машини били в камион. Как стана по този начин. Ние искахме да ни кажат дали ги има изобщо, а той знаел, че са в камион “, сподели той.

„ Зададохме единствено един обикновен въпрос – за какво тези машини са в държавния склад, до сертифицираните машини. Гледате цялата тази скица от 4 индивида, те може да са най-хубавите. Подхождам доброжелателно. При нас обаче също има извънредно положителни ИТ експерти, сподели Борисов.

„ Хванахме ги по боксерки, че 228 машини са там и че могат да бъдат начукани доста гласове. Искаме да ни се изясни за какво ги е боязън да се преброят контролните талончета. Какво недемократично става? “, запита той.

" Христо, кой даде на Движение за права и свободи в Народното събрание, който в този момент си отиде, двете най-важни комисии – районната и икономическата. Вие ли или ГЕРБ? А като си шушукате с Данчо Цонев? Благодарение на него си приехте актуализацията на бюджета, не от ГЕРБ “, добави той.

„ Като няма Христо какво да каже, споделя ГЕРБ и Движение за права и свободи “, добави Борисов.

" В България преброиха 99.2% за един ден, а останалите 0,8% една седмица. С тях тъкмо ни биха. Дори и да обжалваш в съда, нищо не може да направиш с една флашка. Тя е измислена. Хората не престават да мрат, лечебните заведения са цялостни “, сподели той.

По думите му ще се вземе още половин милиард дълг.

„ Къде потънаха тези пари, в какво се трансфораха? “, запита Борисов.

Експремиерът и водач на партия ГЕРБ призна и че държи на казаното от него по отношение на това, че би дал Бойко Рашков на съд за клюка.

" Те споделят, че банката, която владея или имам, е следствена загадка. Интересно по какъв начин не е следствена загадка, че имам банка и пари, а е загадка името на банката ", запита Борисов.

" Във вторник несъмнено ще заведа дело. Това обаче са персонални неща ", акцентира той.

Междувременно Томислав Дончев разяснява и обвиняванията, че автомагистрала " Хемус " не минава от където би трябвало:

" Има една легенда за един съветски император, който трябвало авансово да чертае на картата от къде ще минава релсата на железницата ", сподели той.

По думите му това е било преди стотици години, а в този момент нещата не стоят по този начин:

" Сега път се строи по друг метод – минават геолози, хидролози, след това архитект прави оглед и си поставя подписа. Не заместник-министър, или министър председател дефинира от къде да минава обещано трасе. Всичко останало са приказки ", сподели той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР