кадри bTVЕдна от най-добрите и хармонични двойки в Денсинг старс

...
кадри bTVЕдна от най-добрите и хармонични двойки в Денсинг старс
Коментари Харесай

Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV

Една от най-хубавите и хармонични двойки в „ Денсинг старс ” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в идващото шоу те няма да танцуват дружно. Натали заяви, че има нов сътрудник, или както се изрази самата тя, „ нов изтезател ”.



Във видео с обществените мрежи синоптичката на bTV се появи с Кристиан Йорданов, който по-рано партнираше на към този момент отпадналата Мила Роберт.
`); break case width


Каква обаче е повода за промяната на Димитър не е по никакъв начин ясно. От известието е ясно, че той е създател на хореографията, която ще забележим. Доколкото е ясно досега, в танца ще вземат участие и още двама мъже експерти.

Някои считат, че видеото на Натали Трифонова може и да е леко подвеждащо и тя още веднъж да танцува със Стефанин. Участието на Кристиан може пък да е единствено в ролята на треньор. При всички положения ползата към това, което ще покаже Натали е голям. От самото начало тя е един от любимците за победа, само че досега по този начин и не е получила оптималните 40 точки на журито.



 

Синоптичката несъмнено си е фиксирала тази цел в съзнанието и упоритостта ѝ не е дребна. Явно идният танц ще покаже най-силния ѝ опит да я реализира. Дали Димитър Стефанин ще е до нея, както всякога до момента, ще забележим в живото предаване.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР