Кауфланд“ ще вложи 50 милиона лева за реконструкцията на Централни

...
Кауфланд“ ще вложи 50 милиона лева за реконструкцията на Централни
Коментари Харесай

Централни хали в София се превръщат в обект на търговската верига

" Кауфланд “ ще вложи 50 милиона лв. за реконструкцията на Централни хали в София, трансформирайки ги в обект на комерсиалната верига, само че те ще продължат да носят това име и постройката няма да бъде брандирана. Това оповестиха от веригата по време на конференция през днешния ден.

Все още няма механически план за реконструкцията, само че е направено цялостно техническо проучване и са открити пукнатини по фасадата, разяждане на носещи елементи и ред други неща, които изискват цялостен ремонт. Той ще бъде съгласуван със статута на постройката като монумент на културата и когато бъдат довършени договарянията със притежателя на постройката – израелското сдружение " Аштром “, ще се изготви обстоен механически план, който ще се съгласува с институциите, споделиха от веригата.

Засега е предмет на конфиденциалност какъв темперамент има договорът и за какъв брой време ще се подпише. От " Кауфланд “ обаче подчертаха, че нямат желание да стават притежатели на постройката. Тя няма да бъде брандирана, т.е. се изключва опцията върху фасадата да има огромни надписи с комерсиалната марка. Същевременно вътре ще се продават нормалните артикули, които се продават в " Кауфланд “, не е планувано този търговски обект да е по-различен и да се продават първокласни или гурме артикули.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР