Като тежко патологична, така политическият психолог проф. Антоанета Христова описа

...
Като тежко патологична, така политическият психолог проф. Антоанета Христова описа
Коментари Харесай

Проф. Христова: Ситуацията в НС е патологична

Като тежко патологична, по този начин политическият психолог проф. Антоанета Христова разказа пред " Дир " обстановката в новото 45-ото Народно заседание. Според нея безапелационното заявление, че няма да внесеш политика, единствено тъй като за нея вероятно ще гласоподава групировката, с която не искаш да правиш коалиция, е схващане, което в случай че човек го прояви, има потребност от консултация. Аргументът на Слави Трифонов за отвод от мажоритарни избори е неуместен, счита Христова, тъй като партия " ИТН " и сега разполага с нужното болшинство в Народното събрание.

Според Христова в този момент лявото политическо пространство у нас е заето от ляво-либерални или популистки обединения. Към първата група тя приобщи " Демократична България ", а към втората - " ИТН " и " Изправи се! Мутри вън! ".

Като най-смислена в първия ден на Народното събрание проф. Христова открои речта на Мика Зайкова, с помощта на която е станала ясна икономическата и политическата ориентировка на партията на Слави Трифонов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР