Като много свои колежки напоследък, фолк певицата Алисия не може

...
Като много свои колежки напоследък, фолк певицата Алисия не може
Коментари Харесай

Алисия показа нов силикон

Като доста свои колежки в последно време, фолк певицата Алисия не може да се похвали с доста вълнуващо развиване на кариерата си, само че пък за сметка на това обикаля клубовете в страната, откакто строгите ограничения, въведени поради пандемията отпаднаха.

При всички положения хубавицата от Ихтиман, знае какво да направи, с цел да наподобява постоянно добре, а в този момент пък сподели прясно напомпано деколте, написа HotNews. Чисто новият силиконов бюст на Алисия лъсна прясно в прочут пловдивски клуб, където имаше присъединяване този четвъртък.

на Сеп 11, 2020 в 6:50 PDT

Певицата беше избрала повече от подобаващ тоалет за презентацията - бяла рокля с цепка от страни. Моделът и кройката съвършено я издължаваха, а цветът е повече от подобаващ, с цел да изпъкне както тенът на изпълнителката, по този начин и преправения ѝ бюст. За момента Алисия не издава детайлности по отношение на кубиците, само че познавайки я като звезда, която не обича да споделя за персоналния си живот и такъми, най-вероятно и няма да чуем нищо за това от нея.

Публикация, споделена от (@alisia.armyx) на Сеп 11, 2020 в 7:04 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР