Карантината е оказала интересен ефект върху популярната 32-годишна американска актриса

...
Карантината е оказала интересен ефект върху популярната 32-годишна американска актриса
Коментари Харесай

Порно актриса пусна обява, че търси съпруг и ...

Карантината е оказала забавен резултат върху известната 32-годишна американска актриса от филмите за възрастни Тори Блек, написа БЛИЦ.

Преди дни звездата разгласява прочувствен пост в Twitter, в който написа, че има потребност от брачен партньор. Момичето разказа всички условия към бъдещия си брачен партньор, които се оказаха много неразбираеми и осъществими.

" Имам потребност от брачен партньор. Той би трябвало да познава моята значителност и какво значи кариерата ми. Имам потребност от някой да ме целува преди лягане и да ми припомня, че съм жена. Трудовият живот в секс промишлеността не е елементарен. Къде, по дяволите, е моят съпричастен, образован и подкрепящ мъж? ", написа Тори Блек

Разбира се, искащите са били голям брой. Те даже не са се смутили от обстоятелството, че актрисата има дребен наследник.

В мненията си мъжете незабавно почнали да оферират сърцето си и всичко останало, а колежките на Тори са изразили поддръжката си към нея, тъй като и те са обзети от сходни мисли. Но след няколко часа звездата е трябвало принудително да успокоява почитателите.

" Момчета, това, че нуждая се от брачен партньор не значи, че диря. Нито значи, че съм свободна или се нуждая от секс. Всичко, което споделям, не постоянно е толкоз транспарантно, колкото си мислите. Но благодаря ви за положителните думи и оферти! ", написала е Тори Блек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР