ОвенДнес на Вашия любим човек няма да се прииска много

...
ОвенДнес на Вашия любим човек няма да се прииска много
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 15 май 2024 г.

Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да се прииска доста съществено да се замисли за аргументите на Вашето въодушевление, без значение дали то е положително или неприятно. Подгответе се, че ще Ви схване такива, каквито сте и няма да се старае да промени у Вас каквото и да било, даже и да Ви се прииска противоположното.
Телец
Днес е ииизключителен ден за взаимно правене на оценка. Намерете през днешния ден час или два, с цел да седнете един до различен и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още следва да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте оптимално почтени и откровени, а това ще Ви помогне да извършите по- верни заключения.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
Много ще е значимо през този ден да поддържате другарски връзки с хората, близки на Вашия обичан човек: негови родственици, другари, сътрудници. Това ще рече- с всички тези, които той смята за нужни за себе си персони. Постарайте се да извършите това оптимално откровено, ненатрапчиво и тактично.

Дева
Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...

Везни
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да се ориентира в създалата се конюнктура. Ще се наложи да бъдете нещо като лидер или добър сателит, който да оказва помощ на екскурзианта в напълно чужд за него град. Главното е, да не се престаравате в своята избавителна задача.

Скорпион
Изкарайте деня умерено: крясъците и сълзите няма да разрешат казуса, а и антидепресанитите също няма да са от изгода..Трябва единствено да се стегнете, да се усмихнете и да решите какво тъкмо желаете. Семейството, поуморено от Вашите прищявки и агресивност, ще Ви бъде доста признателно.

Стрелец
Може да получите предложение, обещаващо не неприятни парични приходи, или да намерите доста сполучлив отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете проекти за бъдещето и работете в вероятност, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се постанова доста да чакате. Бъдете деликатни в общуването с сътрудниците и сътрудниците, защото е евентуален конфликт на ползи. Не е изключено през този ден да се получи изумително преплитане на персоналния Ви живот и професионалната работа, само че последващите от това промени ще бъдат във Ваша изгода. Решенията взимайте независимо, и бъдете подготвени да носите отговорност за постъпките на околните си.

Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.

Водолей
Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не би трябвало да очаквате заплащане за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в подмяна. Звездите ще се погрижат, с цел да не бъдат напъните Ви напразни. В развлеченията би трябвало да си знаете мярката, а и с някои нездравословни навици би трябвало да се разделите. Романтичните връзки могат да се развият не напълно по този начин, както би Ви се желало. Възможни са прекомерно доста страсти, и то - не постоянно позитивни. Не губете главата си! Използвайте своето умеене да анализирате обстановката и да извършите правилни заключения, с цел да решите по какъв начин да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е извънредно нежелателна.

Риби
Постарайте се да не допускате спорове сред персоналното си „ Аз ” и да преодолеете компликациите в общуването както на работата, по този начин и с обичания човек, членовете на фамилията и децата. В професионалната си активност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не би трябвало да нарушавате обещанията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР