В пресклуба на БТА в Плевен, вторият в листата на

...
В пресклуба на БТА в Плевен, вторият в листата на
Коментари Харесай

Полк. Александър Александров от Има такъв народ: В момента е най-важно връщането на здравия разум в икономиката, финансовата, социалната и национална политика на България

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, вторият в листата на партия „ ИТН “, полк. Александър Александров сподели, че сега най-важното нещо е връщането на здравия разсъдък в стопанската система, финансовата, обществената и национална политика на България.

„ Всичко се съдържа в нашия лозунг „ Да върнем здравия разсъдък “ и съгласно мен това осначава връщане на здравия разсъдък в политическите връзки сред партиите в България по този начин, както нашата партия и парламентарна група в 49-я Парламент работеше. Здравият разсъдък в стопанската система и финансовата политика на страната също е извънредно значим и господин Трифонов и сътрудниците в дебати по медиите приказват за това.

Трябва да се върне здравият разсъдък и във връзка с обществената политика в България, за която се отделя повече от една трета от държавния бюджет, с цел да могат всички жители на страната да почувстват тази правдивост, която действително липсва “.



Полк. Александров уточни още, че е належащо връщането на здравия разсъдък и в националната политика във връзка с защитата на страната като главен дирек, по повод и на вътрешната сигурност, като поръчител на публичните връзки.

„ Защо се получава по този начин, че от 16 стопански центъра в България, Плевен – основният град на Северна България е финален. Защо има проблеми с инфраструктурата, престъпността, демографската рецесия.

Тук аз не приказвам за локалната власт, която си има своите отговорности, а става дума за по този начин наречената районна стопанска система. Не може всичко да се дефинира единствено от пазара.

Нашата партия желае да върне този здрав разсъдък, с цел да може да има обективни отговорности сред бизнеса и страната, с цел да може естествените центрове като Северния централен регион и Плевен да тръгне напред с повече вложения “, сподели лидерът на листата на ИТН за 15-ти МИР – Плевен, полк. Александър Александров.



Станислав Балабанов от партия „ Има Такъв Народ “ сподели:

„ След всичко, което ни се случи след 9-месечно ръководство на „ сглобка “ или „ некоалиция “, това за мен ужасяващо и непоносимо държавно управление, което ни се предложи на нас като общество. Използвам такива прилагателни, тъй като играчите в това държавно управление са просто несъвместими по начало.

Едните се сътвориха, с цел да разграждат модела на предишното, наименуван ГЕРБ и Движение за права и свободи, а в действителност комфортно „ пристанаха “ в скута на задкулисието и комфортно управляваха в границите на девет месеца. Фактите са унизителни и вместо да работеше за обществото, ние слушахме от „ сглобката “, по какъв начин се предлага да се разпределя страната под формата на регулатори и постове. Всъщност всичко се политизира и се сля, а и се доунищожи, чисто на институционално равнище с тези извънредно нездравословни промени в Конституцията, които направиха ".



„ ИТН “ влиза в предизборната борба с една единствена цел, да бъде действителната опция на ръководството на страната в 50-тия Парламенти да работи за българското общество ", акцентира Станислав Балабанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР