Стопкадри бТВДара и Джими повишиха градусите на напрежението на големия

...
Стопкадри бТВДара и Джими повишиха градусите на напрежението на големия
Коментари Харесай

Съвършената Дара смая Илиана и Франциска

Стопкадри бТВ

Дара и Джими покачиха градусите на напрежението на огромния край в Денсинг старс и заслужиха вторите 40 точки за вечерта.



Тяхното ужасно осъществяване обаче остана в сянка по-късно, което споделиха за нея Илиана Раева и Франциска Йорданова.

Двете дами дълго стояха прави и не можеха да повярват, че са станали очевидци на такова съвършенство.



Няма друга звезда на нашия дансинг като Дара. Това момиче е допряно от Бога. Дара, ти имаш подобен гений, толкоз можеш, само че в случай че не станеш международна звезда и в случай че не покориш света, ти ще си провалила твоя живот, съобщи трогателно Илиана.



Това бе нещо неповторимо. Господ те е наградил с подобен гений и ти би трябвало да му се отдадеш, и да се отпускаш единствено когато спиш. През останалото време ти би трябвало да работиш и да постигнеш поради големия гений, който имаш. Аз не знам дали ще спечелиш, това ще решат феновете, само че ти бе същинска международна звеза и красеше нашето шоу, добави златната ни прелест.



Стояща права пък Франциска Йорданова напомни, че този мюзикъл Чикаго се играе на Бродуей в Ню Йорк и тя го гледала.

Скъпа Дара, нямам самообладание да станеш световноизвестна звезда, с цел да покажеш на Рене Зелуегър и Катрин Зита Джонс по какъв начин се танцува това затворническо танго. Ти си звезда международна, преклони се пред гения на своята съгражаданка Франциска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР