Кандидатът за кмет на София Мая Манолова коментира предстоящата кампания

...
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова коментира предстоящата кампания
Коментари Харесай

Мая Манолова: Битката за кмет на София ще бъде агресивна и пълна с компромати

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова разяснява идната акция и аргументите й да се кандидатира за градоначалник на столицата.

" Влизам в положително въодушевление в борбата за кмет на София - тя ще бъде нападателна, с компромати ", сподели Манолова, която даде изявление за бТВ.

" От страна на съперника не се чака положителна акция. Намеренията на ГЕРБ е да стартират с " мръсна " акция. С неуважение се отнасят към хората от Инициативния ми комитет ", уточни тя. Манолова добави, че " фабриката за операция " е доста неприятен етикет за тези, които я поръчват.

" Една от аргументите да вляза в тази борба е, че доста години властта блокираше всичките ми дела. На всяка наша самодейност се гледаше какво ще донесе като рейтинг, а не по какъв начин ще помогне ", съобщи още тя. По думите ѝ схващането ѝ, че омбудсманът е да помогне на хората се разминава с удобството да остане на поста и го дефинира като мъка.

Теорията, че съм изгонена от Българска социалистическа партия е част от фабриката за операции - тези внушения са доста неправилни. Така Мая Манолова разяснява думите на премиера Бойко Борисов. Тя уточни, че тези внушения са доста неправилни.

" Оценката за едно ръководство я дават по-късно хората. Аз постоянно съм била подготвена да я посрещна ", съобщи Манолова.

Относно обвиняванията към нея за случая с Костинброд, тя сподели, че единственото, което е направила, е да подаде сигнал, тъй като е имала информация за манипулиране на изборите.

" Призовавам премиера да отвори медиите през тези дни и да види конференциите на прокуратурата. Оттогава това, което се промени в българското законодателство, е бюлетините да се печатат единствено от Българска национална банка. На жители е ясно какво се готвеха да създадат от ГЕРБ ", разяснява Манолова.

Тя призна, че е допускала доста неточности - стояла е зад дела, които по-късно са се оказали нечисти. " Една такава идея са митингите против кабинета на Орешарски. Може би държанието ми не е било задоволително премерено ", уточни тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР