Кандидадът на Младежко ДПС - Антоанета Асенова бе избрана за

...
Кандидадът на Младежко ДПС - Антоанета Асенова бе избрана за
Коментари Харесай

Млада надежда на ДПС влезе в ръководството на Европейската либерална младеж

Кандидадът на Младежко Движение за права и свободи - Антоанета Асенова бе определена за член на бюрото на Европейската демократична юноша (LYMEC). Асенова получи най-голяма поддръжка от делегатите на организацията, като събра 189 от 192 вероятни гласа при скрито гласоподаване. Това се случи по време на конгреса на организацията, който се организира в интервала 6-8 април в Берлин, Германия. Също по този начин, Сюлейман Сюлейман беше определен за пратеник на конгреса на партия АЛДЕ, който ще се организира есента в Мадрид.

Делегацията на Младежко Движение за права и свободи се състоя от ръководителя на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, членовете на ЦОС на Младежко Движение за права и свободи Сюлейман Сюлейман, Мюмюн Мюмюн и Гюлфие Арнаудова. Това е следващият триумф за организацията след избирането на Илхан Кючюк за вицепрезидент на АЛДЕ и Гюлфие Арнаудова за вицепрезидент на Либералния юношески интернационал (IFLRY).

„ Ще работя интензивно за интеграцията на Западните Балкани, хармонизирането на миграционните политики, както и по въпроси свързани с равноправното европейско поданство - в това число политиките против неналичието на Визова взаимност и особеното отнасяне на жители на Европейския съюз ", сподели след избора си новоизбраният член на бюрото на LYMEC Антоанета Асенова. За ръководител на организацията бе определена Свеня Хан от JULIS, Германия.

" Младежко Движение за права и свободи се нарежда на основни позиции във всички интернационалните юношески демократични организации. Това е голямо самопризнание, само че и голяма отговорност за нас и ние го осъзнаваме. ", разяснява ръководителят на Младежко Движение за права и свободи Илхан Кючюк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР