Братът Пиетро Орланди пръв набеди Йоан-Павел II, че си падал

...
Братът Пиетро Орланди пръв набеди Йоан-Павел II, че си падал
Коментари Харесай

Нови улики разобличават педофила Карол Войтила

Братът Пиетро Орланди пръв набеди Йоан-Павел II, че си падал по малолетни девойки
Отвлечената през 1983 година Емануела Орланди наричала папата “Джованино ”

Покойният папа и ковчежникът му прибрали милиони на римската мафия

Лицето, престояло съвсем 27 години на върха на Светата католическа черква, папата, с чиято благословия преди повече от 40 години бе развихрена измислената “българска диря ” в атентата против него, сринала имиджа на нашата страна за десетилетия напред, първата и наподобява последната еманация отпред на Ватикана на ултраконсервативния набожен медал “Опус Дей ”, духовният овчар в бяло расо, похарчил хитро парите на римската мафия, с цел да финансира родния си антикомунистически профсъюз “Солидарност ”, оповестеният за светец на католиците поляк Карол Войтила или другояче казано Йоан-Павел II, наподобява в действителност е бил педофил.

Отвлечената в средата на юни 1983 година и потънала вдън земя 15-годишна гражданка на Ватикана Емануела Орланди го назовава в дневника си “Джованино ” - гальовното умалително на Джовани, както е Йоан на италиански. А че става дума тъкмо за папата-поляк го потвърждава изписването по-нататък в момичешкия лексикон на буквите му като глава на римокатолическата черква - “Й. П.II ”. Нещо повече - съученичка на Емануела даже я взема на майтап в дневника със собственоръчно написана закачка за някаква “сантиментална връзка ” на приятелката є с тогавашния №1 на папската страна.

Дневникът на Емануела Орланди се появи на бял свят преди броени дни, оповестен напълно от проверяващото издание “Джало ”. Иззет е бил при посещаване в дома на девойката от сътрудници на италианските специфични служби ден след отвличането є. Като съгласно в. “Кориере каузи сера ” рицарите на заплаща и кинжала били задържали лексикона нелегално цялостен месец. После той бил предаден на шефа на полицията в Рим, в чийто списък бил съхранен с гриф “Строго секретно ” и прокиснал там до откриването му от репортерите на “Джало ”.

А първият, който нарочи преди няколко месеца Карол Войтила за педофил, забъркан в потъването вдън земя на сестра му, бе братът на Емануела - Пиетро Орланди. Бившият банкер и в този момент пенсионер разгласи в изявление по малкия екран, че като по-млад папата-поляк нахлузвал вечер дънки и тръгвал с приятел из Рим “със сигурност не с цел да благославя правоверните християни ”.
През годините италиански политици, публицисти и видни общественици намесваха в отвличането на Емануела Орланди и името на България, щото сякаш нашите тогавашни служби желали да я заменят в ония години за намиращия се в пандиза нападател на папата и сякаш “български сътрудник ” - турчинът Мехмет Али Агджа. Преди много време обаче стана известно, че Йоан-Павел II и неговият ковчежник - американският кардинал Пол Марчинкус, били прибрали в банката на Ватикана милионите на римската мафия, сякаш да ги пазят на несъмнено място. Ама не ги били опазили, ами ги били дали без да питат притежателите им на синдиката “Солидарност ”, с цел да подкопае комунизма в Полша и по-късно в цяла Източна Европа.

И когато съгласно разкритията на италианските медии мафиотите от прословутата римска формация “Ла Маляна ” си поискали назад парите, не получили нищо. Според една от версиите за изгубването на Емануела Орланди бандитите я били отвлекли за да рекетират Светия Престол с възможен неин роман за небогоугодното житие-битие на самодържеца на Ватикана. Но по всяка възможност двете страни били сключили договорка, защото Емануела изчезнала безследно, като от нея и до през днешния ден не е открита диря. А откакто тарторът на мафиотите Енрико Де Педрис бил погубен през 1990 година от конкурентна тайфа на проведената престъпност в Рим, той бил заровен надали не като папа в олтара на една от най-големите римски църкви, обгрижвана от ордена на Йоан-Павел II - “Опус Дей ”. Погребение - самопризнание за доста добре свършена работа съгласно движимости по делата на Ватикана публицисти.

За страдание името на България продължава да бъде хулено несправедливо около тъмните италиански истории от предишния век. Въобще името на България към този момент 40 години е мръсна дума в Италия и е време президентът, Народното събрание и държавното управление да изискат от Рим и от Светия трон един път вечно да се извинят на страната ни и нейните поданици за сътворената от тях преди време чудовищна клюка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР