Камила Алвес Макконъхи издаде детска книжка за злоядите деца. Съпругата

...
Камила Алвес Макконъхи издаде детска книжка за злоядите деца. Съпругата
Коментари Харесай

Г-жа Макконъхи издаде детска книжка за злояди деца

Камила Алвес Макконъхи издаде детска брошура за злоядите деца. Съпругата на Матю Макконъхи и създател на фондация „ Жените през днешния ден “ написа „ Опитай единствено една хапка “, въодушевена от обстоятелството, че от ден на ден деца са капризни, не ядат съвсем никаква здравословна храна, което се трансформира в тестване за родителите и се стига до крайности.

Г-жа Макконъхи написа занимателното четиво с красиви илюстрации в съавторство с Адам Менхбах, който издаде бестселъра „ По дяволите, лягай да спиш “ () за компликациите днешните деца да си лягат в точния момент.
 Излизаме на шествие в София и бдение със свещи в Пловдив 5 апр 2022 | Потресени от зверствата в Буча и омерзени от реакциите на част от българите, които настойчиво повтарят кремълските...
Камила Алвес Макконъхи е майка на 3 деца – на 13, 11 и 8 година и приказва за това какъв брой е значимо вкъщи с децата да се разискват тематиките за здравословното хранене.

„ Всичко е въпрос на баланс. Ако родителите отделят време да поговорят с децата си за това какво е здравословно и по какъв начин им се отразява това, те ще пораснат възрастни, които имат здравословни привички. Тези диалози дават салдото за отворен разговор сред родители и деца “, споделя авторката на книгата.

В нея се споделя за 3 деца, които са решени да накарат родителите си да заменят сладолед и пържено пилешко за хапка по-здравословни храни. Със занимателни рими и красивите илюстрации на Майк Болд, книгата има за цел да възпита здравословни привички в ранна възраст.

„ Децата поемат ролята да научат родителите си на положителни привички в храненето, а родителите мрънкат и се пробват да нахранят кучето под масата със здравословната храна, а децата се пазарят, упорстват и най-после губят самообладание, само че въпреки всичко съумяват “, споделя съавторът Мансбах пред списание People.

„ Подходихме с доста комизъм, само че и малко парадокс, това в същото време радва децата и им дава опция да осъзнаят, че имат цялата мъдрост и мощ на света. “

За своя опит с храната като дете Алвес Макконъхи споделя:

„ Майка ми ми разреши да хапвам, каквото си желая. Сега се боря с апетита ми към захарта. Матю – синът ни, към този момент порасна и не му беше разрешено да яде доста сладко, единствено от време на време като премия “, споделя писателката.

По сходен метод Камила Алвес Макконъхи споделя приказката от книжката по какъв начин е била хваната от децата си, до момента в който хапва скрито шоколад: „ Скривах шоколад из къщата, тъй като не желаех децата ми да ме виждат. Веднъж Вида и Леви ме видяха и... държах се, като че ли сграбчвам нещо друго, само че те се усетиха: „ Хванахме те! Не бива да правиш по този начин! “

„ Когато остареете, става по-трудно да се откажете от неприятните привички, а „ Опитай единствено една хапка “ е занимателен метод за приемане на тези здравословни привички овреме. “, дава препоръки писателката с бразилски генезис.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР