Жена разказа как рутинен здравен преглед на работа й е

...
Жена разказа как рутинен здравен преглед на работа й е
Коментари Харесай

Жена разкрива как срещата на работа й е спасила живота след диагностициране на шок

Жена описа по какъв начин обикновен здравен обзор на работа й е предиздвикал да й бъде казано „ неотложно да отиде в незабавна помощ “.

Джъстин Дейли от Белфаст, която водеше деен метод на живот и нямаше незабавни здравословни проблеми, беше шокирана, когато разбра, че има рисково високо кръвно налягане по време на обикновен здравен обзор на работното място. „ Работодателят ми беше провел за Северна Ирландия сърдечно-съдови болести и инсулт (NICHS) да дойдат на работното ни място в Белфаст, с цел да извършат здравни прегледи през март. Видях това като опция да ревизира нещата или за успокоение, или за повод да се трансформира нещо “, сподели тя.

„ Бях на сходен обзор през 2019 година и макар че кръвното ми налягане беше нараснало, то не беше покрай сериозно равнище, сигурно не чаках да схвана кръвното си налягане беше отвън скалата на Рихтер и че би трябвало неотложно да отида в незабавна помощ. " Джъстин похвали служителя на NICHS, който мери кръвното й налягане. „ Проверката ми беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР