Какво точно представлява злото? Ами лошият човек? Може би някой,

...
Какво точно представлява злото? Ами лошият човек? Може би някой,
Коментари Харесай

Петте най-характерни черти на злобните хора

Какво тъкмо съставлява злото? Ами неприятният човек? Може би някой, който има аморално държание – само че къде е границата, която разделя добър от неприятен?
Нима не носим всички в себе си положително и неприятно? И въпреки всичко, някои хора несъмнено заслужават да бъдат наречени зли – те може да се появят отвред, постоянно ненадейно.
Истината е, че най-лесният метод да се срещнем с недобронамерени хора е в случай че сме щастливи, сполучливи, красиви, влюбени, известни, богати и така нататък
С други думи – завистта е там, където е щастието, тъй като тя не може да живее сама. Ето за какво би трябвало да се пазим и да се научим да познаваме злобата, даже тя да се крие зад ослепителна усмивка.

Ето сигналите, които ще ви покажат, че някой е в действителност неприятен. Винаги когато се съмнявате в един човек, просто помислете дали има тези качества и ще разберете с какво си имате работа:
1. Лошите хора се радват на нещастието на другите
Не е наложително да подскачат от наслада когато научат, че имате проблем, само че ще усетите, че някак вашето злощастие ги успокоява и те имат потребност да чуят за болката ви.
Не бъркайте тези хора с положителни другари, единствено тъй като наподобяват положителни слушатели – истина е, че те просто имат потребност да виждат болката в очите на своя „ другар “.

Завистта не е единствено към вас, тя е към всички. Те завиждат на всеки, който има повече от тях и не могат да одобряват, че всеки човек е дарен с разнообразни богатства. Лошите хора желаят всичко за себе си.
2. Злите хора имат една обща линия – те са властни
Тук не става дума за някой, който е угрижен за вас и желае да ви вижда здрав, сит, облечен, спокоен, в сигурност и така нататък, както вашите родители.
Става дума за човек, който желае всички към него да се преценяват непрестанно с неговите настроения, стремежи, потребности, цели, проблеми, страхове и какво ли още не.

Това е човек, който ви кара да се чувствате напрегнат – дали инцидентно няма да сбъркате без да желаете, да го ядосате с „ незнанието си “ и тогава да бъдете сурово осъдени.

Целта на злия човек е да поеме надзор над вашите усеща и страсти, даже най-дълбоките и интимни мисли, с цел да ги трансформира в отрицателни, песимистични и меланхолични.

След среща с сходен човек, вие ще се чувствате изтощени, празни, като че ли ограбени.

3. Лъжата я нямат за нищо, прикрити са

Нека бъдем почтени – всеки лъже. Понякога за нещо дребно, от време на време с желание да спестим на някой болката. Лъжата постоянно е неприятно решение, само че да бъдеш същински измамник не е решение, а същността на някои хора.

Лъжецът не умее да споделя истината. Или с цел да каже истината, той би трябвало да постави старания, тъкмо както един добър човек поставя старания, с цел да измисли и изрече неистина.

Лъжецът си измисля толкоз доста, че историите му се трансформират в неговата подправена действителност. В тази действителност, мозъкът му се трансформира в пандизчия на неприятните му привички и отношение към близките.

4. Те са жестоки

Погледнете метода, по който вашият обвинен се държи с близките – по какъв начин постъпва. Умее ли той да прости, би ли загърбил своя комфорт, с цел да угоди на другите?

Как реагира той, когато бъде афектиран или подразнен, въпреки и неумишлено? Вероятно той е нечовечен и злопаметен и ви е споделял, че не може да не помни даже най-невинното провинение на собствен непосредствен.

Този човек се усеща определен да санкционира останалите, само че замислете се – има ли основанието един човек да дефинира ориста на другите хора или даже животни?

5. Лошите хора са безотговорни

Единственото, което ги интересува е да бъдат добре, без значение какво може да причинят на другите. Ако инцидентно почувстват някаква виновност, незабавно ще я пренасочат към различен.

Те отхвърлят да се грижат за някой различен и да носят каквито и да било отговорности към семейство, другари, съседи, сътрудници и всички към тях.

Лошите хора не се извиняват, те биха създали всичко, с цел да ви накарат вие да се извините за техните неточности.

Инфо: Тийнпроблем

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР