Токът спря изненадващо по време на участие на Анелия. Инцидентът

...
Токът спря изненадващо по време на участие на Анелия. Инцидентът
Коментари Харесай

Спряха тока на Анелия

Токът спря изненадващо по време на присъединяване на Анелия. Инцидентът се разиграл по време на нейно осъществяване в столичния квартал „ Люлин “, предава Телеграф.

След като от тъмната сцена нямаше ни стон, ни вопъл още от секундата, в която стопира електричеството, публиката стартира яростно да подвиква. Това пък отприщи безпощадните мнения на хората под оповестеното видео. Те по никакъв начин не са удовлетворени, че Анелия не обели и думичка на сцената без поддръжката на електричеството.

Мнозина се съгласиха, че ясно хваната, че " пее " на плейбек, фолк звездата явно няма по какъв начин да продължи изявата си, я от позор, я от отвращение да покаже същинския си глас.

„ Така им се пада! “, разяснява консуматор онлайн, а различен е още по-безпощаден, припомняйки аналогична обстановка с великата ни певица Ваня Костова.

„ Нека пее без микрофон, нали са доста гласовити. Преди доста години бях на един концерт на Ваня Костова, спираха тока по това време, пя на сцената без микрофон без музика, в това число и родопски песни, народа беше на крайници, това се споделя гений, певица ”, написа Емилия Лазарова.

Не излиза наяве каква е тъкмо повода за прекъснатия ток по време на концерта, само че пък съгласно мнозина казусът е много сладкодумен за връзката сред поп фолк изпълнителите и плейбека.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР