Новата колекция на Mexx включва уникални модели пролетно-летни обувки, чанти

...
Новата колекция на Mexx включва уникални модели пролетно-летни обувки, чанти
Коментари Харесай

Разнообразие от модели и марки в CCC!

Новата сбирка на Mexx включва неповторими модели пролетно-летни обувки, чанти и аксесоари. Lasocki с нови оферти за цялото семейство!

Марката Mexx е основана преди 40 години от сливането на две фешън линии: мъжката Mustache и дамската Emanuelle. Първите букви на две имена са допълнени с " xx ", което е признакът на целувките, употребен в британския език. Така се ражда марката Mexx. Моделите на марката са ориентирани към самостоятелни, последващи трендовете младежи. Тази мода е въодушевена от атмосферата на оживения мегаполис. Модели на Mexx можете да намерите и в CCC измежду други международни марки!

Новата сбирка на марката Mexx е разнообразна и всеки може да откри по нещо за актуализирания си пролетно-летен дрешник! Удобните модели обувки, обемните чанти, които побират доста и раници в пастелни цветове незабавно ни припомнят за безоблачен ден, прекаран навън!

В сбирката на Mexx се предлага необятна гама от чехли и джапанки. Моделите са в настоящи пастелни цветове и идеално ще добавят ежедневните ви тоалети, без значение дали се срещате с другари или отивате на плаж. Ако предпочитате класическия жанр, изберете чехлите от реплика на кожа в черно, кафяво или бяло.

 В сбирката на Mexx се предлага необятна гама от чехли и джапанки.

Колекцията включва и типичен бели маратонки, които се комбинират идеално с дънки или къси панталони. Спортните обувки на Mexx са съвършената композиция от комфорт и жанр.

Пролетно-лятната сбирка чанти показва типичен, елегантни модели и по-нежни в пастелни цветове, които ще придадат момичешки сексапил, допълвайки вашите тоалети. Ако предпочитате по-консервативни форми и цветове, ще намерите Mexx чанти вид шопър в бежово, кафяво и черно.

 Добави изложение

Посрещнете топлите дни с нова обемна Mexx чанта в цвят деним, кошница с цветни линии или чанта през тялото в цвят шамфъстък на златна верижка.

 Добави изложение

Фокусирате се върху комфорта? Изберете черна раница от реплика на кожа. Чантите и обувките Mexx са на първо място удобни, истински и идеални за градския жанр. Mexx основава съвременни сбирки за всички генерации, отличавайки се с вечен дизайн, типичен жанр и първокачествени материали.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР