Лондон - Катрин, принцесата на Уелс, няма да се върне

...
Лондон - Катрин, принцесата на Уелс, няма да се върне
Коментари Харесай

Принцеса Кейт ще пропусне голямо военно събитие на Обединеното кралство в Лондон повече от 2 месеца след обявяването на лечението на рак

Лондон - Катрин, принцесата на Уелс, няма да се върне към публичните си отговорности, с цел да участва на огромно военно събитие на Англия при започване на юни след е диагностициран с рак по-рано тази година и е подложен на химиотерапия. Нейният тъст, крал Чарлз III, който към момента се лекува от рак, ще участва на парада Trooping the Color скоро по-късно, само че ще язди в кола, вместо на кон.

Миналата седмица един Говорителят на двореца Кенсингтън сподели, че принцеса Кейт „ не се чака да се върне на работа, до момента в който това не бъде позволено от нейния медицински екип “, само че не даде индикация по кое време може да стане това.

Официален представител удостовери пред CBS News в четвъртък, че Кейт нямаше да участва на Colonel's Review на 8 юни, което е публична генерална подготовка за парада Trooping the Color, който се организира тъкмо седмица по-късно в централен Лондон.

превантивна химиотерапия " през март, откакто беше диагностицирана с неуточнена форма от рак, който съгласно нея е бил от...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР