Какво искат мъжете от секса - жрица на любовта в

...
Какво искат мъжете от секса - жрица на любовта в
Коментари Харесай

Професионалистка в любовта: Мъжете не търсят обезателно страхотно тяло

Какво желаят мъжете от секса - жрица на любовта в Австралия счита, че е намерила отговора и го разгласява в специфична книга - " Да бъдеш финансово сполучлива в сексиндустрията ".
39-годишната Гуинет Монтенегро е уверена, че множеството мъже не търсят в проститутките особени чувства, а просто желаят да се забавляват. При това, на тях им е прелестно и дамата да е в положително въодушевление по време на срещата. Монтенегро твърди, че мъжете търсят дами, без значение от тялото им и " за всеки пасажер има трен ". Много мъже се усещат неудобно с доста красиви дами и по тази причина избират за компаньонки проститутки с елементарна осанка , счита австралийката, която споделя откровенията си пред The New York Times, осведоми БГНЕС.
Монтенегро в действителност има впечатляваща визитка що се отнася до платената обич. Тя е преспала с 10 000 клиенти и на тази база споделя опита си.
Според Монтенегро, изгода от своята специалност може да извлече даже и 60-годишна продажница. Тя споделя за своя позната жена, която почнала да практикува като компаньонка на …83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час. " Мъжете не желаят единствено секс, само че и нормално другарство. Възрастните клиенти мъчно си поддържат връзка на едно равнище с дами на възрастта на дъщерите им ", споделя австралийката.
През септември, учени от Висшата школа по стопанска система в Москва организираха проучване за цената на услугите на проститутките в съветската столица. Те са открили, че цената съвсем не зависи от възрастта на дамите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР