Какво би направила една любовница, когато ядосана съпруга на мъжа,

...
Какво би направила една любовница, когато ядосана съпруга на мъжа,
Коментари Харесай

Любовница, спипана на калъп, се престори на секс кукла

Какво би направила една държанка, когато ядосана брачна половинка на мъжа, с който се въргаля из чаршафите, ги спипа? Ами доста просто - ще се престори на секс кукла! Звучи ви необикновено, само че тъкмо това направила една засукана кокона, хваната на мястото на престъплението, написа английският таблоид Daily star.

Опитът на дамата обаче бил много несполучлив.

Клип с паметната преживелица на афроамериканската двойка се върти в интернет пространството от 23 януари, като се популяризира из Twitter и е гледан над 5 милиона пъти.

Във видеото дамата се връща вкъщи и открива гаджето си дружно със съблазнително танцуващо момиче. "Какво, по дяволите, става тук? " — пита тя. В отговор развратникът се пробва да потвърди, че приятелката му в действителност е кукла за секс и вади документи, с които да го потвърди.



Самата съблазнителка пък деликатно се преструва на робот. Но когато ядосана жена стартира да я постанова, тя с фино гласче стартира да моли за прошка.

В последна сметка тя стопира да прави странни придвижвания, наподобяващи робот, облича се по най-бързия метод и бяга.

Някои от потребителите допускат, че видеоклипът може да е инсцениран, само че въпреки всичко го дефинират за много занимателно. Особено им харесват оправданията на момчето, което се пробва да убеди разярената си брачна половинка, че разголената кокона в действителност е секс кукла.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР