Както знаете, всеки има свой собствен вкус. И всеки мъж

...
Както знаете, всеки има свой собствен вкус. И всеки мъж
Коментари Харесай

11 качества на съблазнителната жена

Както знаете, всеки има собствен личен усет. И всеки мъж има лично мнение за качествата на идеалната жена. Но има избран типичен облик, който всички представители на мощния пол търсят. Тези 11 качества са присъщи на най-привлекателните дами.

1. Тя се грижи за външния си тип

Добре поддържаният външен тип прибавя сексапил на дамата, даже в случай че тя не се отличава с особена хубост в общоприетия смисъл. Добре поддържаната кожа, коса, нокти, изисканият дрешник са алфата и омегата на атрактивния външен тип. А мъжете, както знаете, обръщат внимание на първо място на външните данни.

2. Тя има личен живот

Мъжете са привлечени и в прочут смисъл заинтригувани от дами, които имат свои ползи, занимания, обществен кръг. Ако целият живот на партньорката се върти към мъж, тя скоро ще стане скучна и безинтересна. Независимата жена дава ентусиазъм, тъй като знае по какъв начин да построи личния си живот. Мъжете ѝ са уважавани и в никакъв случай няма да се смятат за " гратис приложение ".

3. Тя обича интимността

Когато вратите на спалнята се затворят, тя се трансформира от бизнес жена (идеална стопанка, положително момиче) в темпераментна тигрица. При нея са вероятни всевъзможни приятни изненади.

4. Тя е амбициозна

Тази жена е съвършен другар в живота, който ще ви поддържа в сложни моменти. Тя има история на триумфи, достижения и провали. Следователно амбициозна жена ще бъде идеалното комбиниране за сполучлив мъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР