Както каза английският драматург Мортимър Колинс, “една жена е толкова

...
Както каза английският драматург Мортимър Колинс, “една жена е толкова
Коментари Харесай

18 подробности на образа , които могат напълно да ни добавят десетина години

Както сподели британският драматург Мортимър Колинс, “една жена е толкоз остаряла, колкото наподобява. ” И е мъчно да не се съглася с това наблюдаване. Освен това облеклата, аксесоарите и козметиката имат вълшебно свойство, което работи и в двете направления: те са в положение неотложно да те подмладят и да ти прибавя десетина години.

Никога не е късно да намерите собствен личен жанр, а опитите с облико ви оказват помощ да се учите от личните си неточности.

1. Черни очни линии

Стрелците имат положително свойство: те са в положение образно да опъват формата на очите. Но за тази цел е по-добре да употребявате тъничък кафяв или тъмносив молив. Широките черниочни линии, образно понижават очите, акцентират бръчките.

2. Жълто злато

Цветът на златото би трябвало да бъде деликатно селекциониран, с цел да подхожда на тона на кожата: в случай че е блед или червеникав, е по-добре да изоставите блестящо жълтия нюанс. А съществуването на спомагателни „ украшения “ под формата на камъни и стрази прави облика прекомерно претрупан и шеговит.

3. Големи шапки

Летните шапки с необятна козърка ще дават отговор на доста стеснен брой дами с съвършено овални лица. Но подобен аксесоар във всеки случай образно прави кожата скучна и от време на време мощно изкривява пропорциите на тялото, изключително в случай че сте ниски.

4. Сянка за очи

Желанието да употребявате сенки, които съвършено подхождат на цвета с очите ви, може да изиграе жестока смешка с облика: експресивен взор ще се провали и всичко ще се слее в солидно монофонично леке. Важно е да извършите акценти в грима, затова, с цел да създадете експресивен облик, е по-добре да изберете контрастни нюанси на сенките.

5. Ярък “метален ” лак

Разбира се, ослепителен лак с железен резултат ще притегли вниманието към ноктите. Но в допълнение към това той мигновено акцентира и най-малките недостатъци в кожата на ръцете. Затова е по-добре да изберете непрозрачни версии на спокойни нюанси или въздържан сребрист металик.

6. Небрежен жанр

Въпреки че актуалната мода е фокусирана върху естествеността, съзнателно небрежната прическа може да придаде на косата ви изострен и образно да остарява лицето ви. Такъв „ вятър в косата “ не се комбинира с съвсем всеки вид лице. В допълнение, сходен жанр изисква потреблението на огромно количество лак и други фиксиращи средства, което не въздейства върху положението и външния тип на косата по най-хубавия метод.

7. Сенки за очи и крем

Сенките, нанесени безусловно върху веждите, изключително тъмни или светли, вършат външния тип изтощен и тъмен и неизбежно прибавят няколко години. За пространството под веждите, както и за вътрешния ъгъл на окото се предлага потреблението на светли сенки или хайлайтер.

8. Акцент върху очите и устните.

Опитвайки се да наблегнете всичко едновременно, можете да постигнете жалък резултат: гримът, който включва прекалено ярки очи и устни, ще наподобява тромаво и въобще няма да освежи лицето ви. По-добре е да наблегнете едно нещо в облика си.

9. Висока прическа

Много дами обичат високи прически: комфортни са и оказват помощ да показват красиво деколте. Но времето не стои неподвижно и през днешния ден тази алтернатива, която от дълго време се счита за класическа, наподобява старомодна. По-подходяща прическа за тези, които желаят дейно да отстранен косата си, е ниска опашка.

10. Бижута в младежки жанр

Евтините причудливи бижута съвършено допълват години . Но в случай че изпитите и сесиите от дълго време са нещо от предишното за вас, сходни аксесоари, наподобяващи играчки, незабавно ще ви трансфорат в дама на несигурни години. По-добре е да изберете сбити бижута, направени от благородни метали.

11. Прозрачни облекла и облекла с гипюр

Подобни двусмислени неща отиват при малко хора и мигновено акцентират всички промени в кожата, свързани с възрастта. Гипюр е доста капризна материя и съответните артикули поддържат формата си едва и мощно изкривяват пропорциите. Мрежеста опция с флорален принт може да бъде почтена опция. Ако желаете да внесете палавост в облика, можете да изберете бяла блуза или риза с съвременна кройка и леко да отворите деколтето.

12. Очила с транспарантна рамка или без рамка

Въпреки че очилата с транспарантна рамка вървят добре с всеки жанр на облекло и наподобяват дискретно, те подло акцентират всяка гънка по лицето.

13. Масивни обеци

Големите обеци, които в миналото бяха на върха на известността, през днешния ден наподобяват малко архаично. В допълнение, те образно вършат лицето по-тежко. Струва си да се заобикалят сходни закачливи акценти.

14. Нюанси, които да подхождат на облеклата

Перфектната композиция от грим с облекла в цвят наподобява доста съзнателно. За да не се добавяте 5 или даже 10 години, по-добре е да изберете контрастни нюанси и да комбинирате ярки облекла с нюанси на неутрални цветове.

15. Бретон

Някои дами избират бретон, вярвайки, че той придава тип на младост и възторг. Всъщност такава прическа видимо утежнява лицето, изключително кръгло.

16. “Гофриране ”

Гофрираните кичури бяха доста известни през 00-те, само че през днешния ден такава прическа е един от водачите в антитрендовете. Вместо остаряло къдрене, което в допълнение може да даде на облика някаква инфантилност, коства си да експериментирате с кокетни дребни къдрици.

17. Черни обувки за всевъзможен тип

Много постоянно желанието за деловитост работи против нас. Обличайки същите черни обувки „ на празника и по света “ и съчетавайки ги с всички неща в дрешника си, ние, без да го виждаме, „ открадваме “ младостта си. По-добре е да разнообразите дрешника си за обувки с модели в цвят на плът, които образно удължават краката ви. Благородни нюанси, като бордо и малахит, също са на мода в този момент.

18. Маркиране

Въпреки че модата за наблягане на контраста остана в далечните 00-те години, през днешния ден сходни техники за оцветяване, като балаяж, са доста известни. Но косата, боядисана в сходна техника, прави кожата скучна и постоянно наподобява неестествена: основава се резултат на перука. Ако желаете да експериментирате с цвета на косата, можете да опитате с контуриране

Какви детайлности бихте присъединили в листата?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР