Актрисата от EastEnders Шона Макгарти разкри, че е направила смелия“

...
Актрисата от EastEnders Шона Макгарти разкри, че е направила смелия“
Коментари Харесай

Иконата на EastEnders Шона Макгарти признава истинската причина, поради която напуска сапунката на BBC в „смело“ признание

Актрисата от EastEnders Шона Макгарти разкри, че е направила „ смелия “ ход да напусне сапунката, тъй като „ животът е прекомерно къс “.

32-годишната звезда играе Уитни Дийн в продължение на 16 години и се трансформира в фаворитка на почитателите с помощта на тежките си сюжети в сапунената стратегия на BBC. Шона удостовери известията, че напуща емблематичното шоу през юли предходната година, откакто се причисли през 2008 година, само че сподели, че решението не е било елементарно за взимане.

Сега тя изясни: „ Беше в действителност мъчно решение, тъй като всичко е Някога съм знаел, че съм израснал на площада, тъй че имам възприятието, че напущам дома си, само че трябваше да обуя огромните си момичешки панталони и да бъда много самоуверен, тъй като животът е толкоз къс, а вие го усещате от ден на ден и повече с придвижване на възрастта. "

Шона почувства, че има доста други благоприятни условия в промишлеността, които би желала да изследва, преди да доближи възраст, в която е прекомерно остаряла, с цел да бъде взета поради. Говорейки пред Sun...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР