Как силата на творчеството и таланта бяха оценени от списание

...
Как силата на творчеството и таланта бяха оценени от списание
Коментари Харесай

Победителките в категория „Дизайн“ на наградите „Жена на годината“: За силата на творчеството и таланта

Как силата на творчеството и гения бяха оценени от списание GRAZIA в премиите „ Жена на годината “? В студиото на „ Добро утро, Европа “ приказват победителките в категория „ Дизайн “ – Ана Чолашка и Тина Серафимова.

Те описаха, че са сюрпризирани от номинация, само че и щастливи, че в последна сметка са спечелили. Двете споделиха, че се се занимават с мода от 8-9 години и премията е самопризнание за тяхната работа.

„ Усетихме голяма обич и поддръжка, в действителност сме доста щастливи и признателни на всички, които са ни подкрепили, а те се оказаха в действителност доста хора, което доста ни зарадва и въодушеви още повече “, уточни Тина Серафимова.

„ Тази премия за нас е доказателство, че работата ни има смисъл, има смисъл да следваме фантазиите си “, сподели Ана Чолашка. Тина Серафимова разяснява, че е значимо дамите да усещат поддръжка да показват себе си и концепциите си.

„ Идеята на нашия бранд е да създадем рокли, които доста небрежно можеш да облечеш, по всевъзможен мотив и да се чувстваш комфортно да вървиш на пазар и тичаш след детето, само че и да се чувстваш добре изглеждаща “, означи тя.

„ Концепцията ни е да вършим неща, които ние самите бихме носили. Стараем се нещата ни да бъдат удобни, тъй че дамата, без значение от всичките лица, които има денем си, да може да се оправя с всяко предизвикателство “, добави Чолашка.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР