кадри bTVКомикът Николаос Цитиридис стана поредната публична личност, която се

...
кадри bTVКомикът Николаос Цитиридис стана поредната публична личност, която се
Коментари Харесай

Цитиридис се подигра брутално с Боби Михайлов

кадри bTV

Комикът Николаос Цитиридис стана следващата обществена персона, която се разгласи еднопосочно за оставката на управлението на БФС и персонално на президента му Боби Михайлов. Водещият на лично шоу по bTV доста пъти си е правил смешки с него. Те най-често са били с цялостно съображение поради обществените гафове на Михайлов. Явно обаче молитвата срещу уруки в БФС е пристигнала малко допълнително на Николаос, който реши да закопае шефа на футбола ни допустимо най-дълбоко.



“За какво им е въобще на БФС да викат поп? Боби Михайлов можеше да си присъди и брада ”, съобщи гологлавия водещ, явно подигравайки с присъдената коса на някогашната ни футболна легенда. Естествено в ефира незабавно беше показан колаж по тематиката.

Цитиридис означи също, че Михайлов е преди време избавил толкоз значими дузпи, само че е изтървал всички благоприятни условия да си тръгне по живо, по крепко от БФС. Комикът надяна и перука, явно намеквайки за прякора на футболния ни президент.



“Българският футболен съюз сподели на почитателите това, което Стоичков споделяше на доста съдии ”, по този начин разяснява Николаос решението мача на националите ни с Унгария да се състои в Пловдив и пред празни трибуни. “Явно БФС се опасява от националната обич ”, добави комикът, който акцентира, че е “почти ” сериозен във възмущението си.



След като нахлупи подадената му перука, Цитиридис направи скеч, в който сподели защо се моли Михайлов. По негово мнение, това е най-малко еднакъв с унгарците до почивката, не за друго, а тъй като е пуснал тото, а за подобен “успех ” на закъсалите ни национали в действителност би трябвало интервенция свише.

“Как стигнахме от “Господ е българин! ” до поп в БФС?! Ако в действителност беше наш човек, трябваше да прати папата или сина си. Или най-малко Благо Джизъса ”, добави шегата си Цитиридис.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР