кадри bTV, YouTube/Gong.bgВодещият спортен журналист на bTV Петър Бакъдрджиев дръпна

...
кадри bTV, YouTube/Gong.bgВодещият спортен журналист на bTV Петър Бакъдрджиев дръпна
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев се обясни на Гонзо в стил “Ергенът”: Харесвам го

кадри bTV, YouTube/Gong.bg

Водещият състезателен публицист на bTV Петър Бакъдрджиев дръпна впечатляващо похвално слово за новия началник на БФС Герги Иванов-Гонзо. Възхвалата прозвуча съвсем по метода, по който участничките в “Ергенът ” се изясняват пред Алек.



По време на седянката в “Тази заран ” Бакърджиев уточни всяка една причина да харесва Гонзо. Харесвал го като човек, като футболист. Харесвал го и за това, че давал персонални пари на тимовете, в които и работил, с цел да не стопира активността им.
`); break case width
Пепи Бакърджиев акцентира, че други футболни деятели вместо това привличали непознати средства за своите ”щедрости ”очевидно говорейки за фондацията на Димитър Бербатов.



Водещият на утринния блок Златимир Йочев се опита да смекчи нещата, като означи, че българският футбол можеше да се показва пред света от по-представителна персона.

“И в това отношение одобрявам Гонзо. Харесмам, че има мъжко държание, че е непосредствен, от време на време недодялан. И отново споделям, това е президент на футболния съюз. На България ”, приключи патетичното си слово Бакърджиев.

Думите му са явен знак, че спортният публицист е привързан и от него надали можем да чакаме справедлива информация и оценка за новото управление на БФС. Дори синоптикът Боби Лазаров означи това пред сътрудника си в прав текст.



Похвалното слово на Пепи Бакърджиев евентуално е и отплата за това, че Мария Цънцарова през вчерашния ден направи гаф, като показа избора на Гонзо в негативна светлина, което очевидно не е политиката на bTV.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР