кадри Нова телевизияЕмоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда

...
кадри Нова телевизияЕмоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда
Коментари Харесай

Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия

Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва боязън да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което назовава „ вкъщи ”.

„ Никой не ме чака към този момент там ”, изясни Маринов, едвам удържайки сълзите. Той се върна обратно в спомените си от детството, което е било щастливо и идилично.

„ Родих се селяндур, станах жител ”, сподели Веско Маринов и подсети, че Полски Тръмбеш тази година 60 години, откогато е град.
`); break case width


Певецът призна, че за него Великденските празници са най-щастливия интервал в годината. „ Дори и злите хора стават малко по-добри ”, разяснява Маринов.

Той не скри, че се радва да е част от „ Като две капки вода ”. По думите на артиста, подобен рейтинг не е имало в „ демократична България ”. Според Веселин Маринов, триумфът на шоуто се дължи на доста съставни елементи, от избора на участниците, до импровизациите на водещите Рачков и Геро.



Интересен беше моментът, в който водещата Марина Цекова употребява случая, с цел да вземе подпис на книгата на артиста, само че не за себе си, а за своя другарка.

Веселин Маринов означи, че не би трябвало да се прибягва до връзки с цел да се стигне до него. Той акцентира, че след всяко присъединяване дава подпис и на последния почитател, който го чака.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР