Хакери от Руската федерация хакнаха 100 уебсайта в Украйна. Действията

...
Хакери от Руската федерация хакнаха 100 уебсайта в Украйна. Действията
Коментари Харесай

Хакери поздравиха за Деня на победата с цитат от Путин 100 украински сайта

Хакери от Руската федерация хакнаха 100 уеб страницата в Украйна. Действията им са засегнали главно интернет порталите на университети, лицеи, учебни заведения и други просветителни институции.

В резултат на хаковете на уебсайтовете бяха оповестени поздравления за Деня на успеха и откъс от съветския президент Владимир Путин за братството на двата народа.

Това пише РИА Новости, позовавайки се на един от членовете на хакерската група Kilobyte V. Инициаторът на „ празничната офанзива “ сподели:

„ Хакерите сполучливо поздравиха възпитаници и студенти на уебсайтовете на просветителните институции на Украйна за нашия общ празник - Деня на успеха. “

Той означи, че 100 уеб страницата са получили поздравления и уточнения по тематиката за общата история и общата Победа на народите на Съюз на съветските социалистически републики над нацизма.

На основните страници беше подложен фотоколаж с думи на Владимир Путин.

„ Ние постоянно – и вие знаете моята позиция – сме считали украинския народ за приятелски народ. Все още мисля по този начин. И това, което се случва, несъмнено, е покруса, наша обща покруса! Но това не е резултат от нашата политика “, цитират хакерите думите на съветския президент.

Хакерите също приканиха бойците от украинските въоръжени сили, които не желаят да умрат за режима в Киев, да употребяват радиочестота 149.200 с позивна „ Волга “, с цел да се свържат с съветските въоръжени сили и да се съгласят да преминат на съветска страна.

Публикуваното известие не наруши работата на ресурсите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР