С повишаването на живака и подобряването на времето през следващите

...
С повишаването на живака и подобряването на времето през следващите
Коментари Харесай

8-те обичайни домашни растения, които ще прогонят паяците от дома ви това лято - и естествено

С повишението на живака и подобряването на времето през идващите седмици, доста от нас ще се любуват на по-топлия климат и ще попиват слънчева светлина. Въпреки това, с повишението на температурата, ние постоянно отваряме прозорците си, с цел да впуснем пресен въздух, като по нехайство каним някои нежелани осемкраки посетители в домовете си.

В Обединеното кралство сезонът на паяците публично стартира през септември, когато влюбени паякообразни в търсене на сътрудник излизат навън, постоянно забелязвани да се шляят по пода на хола ни. Въпреки че може да не ги виждаме постоянно, паяците в действителност участват в домовете ни през цялата година, изключително през лятото, когато пропущаме повече чист въздух и несъзнателно каним повече от тези нежелани гости на закрито.

Докато паяците служат за цел, по-специално за хващане на мухи – друга постоянно срещана стеснение през лятото, има няколко растения, които могат да възпрат тези паякообразни да нахлуят в дома ви, помагайки да го запазите свобо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР