Назначеният от Русия губернатор на пристанищния град Севастопол в Крим,

...
Назначеният от Русия губернатор на пристанищния град Севастопол в Крим,
Коментари Харесай

Руски военни са отблъснали ракетна атака срещу Севастопол

Назначеният от Русия губернатор на пристанищния град Севастопол в Крим, анексиран от Москва през 2014 година, заяви нощес, че съветските военни са отблъснали ракетна офанзива против Севастопол и в следствие няма нанесени вреди на гражданската инфраструктура.

" В Севастопол средствата за противовъздушна защита работят, има отразяване на ракетна офанзива. Всички служби са приведени в положение на подготвеност ", написа Михаил Развожаев в канала си в Телеграм, съобщи организация ТАСС. Губернаторът помоли жителите на града и неговите посетители да запазят успокоение, да съблюдават ограниченията за сигурност, да останат във краткотрайни убежища или на безвредни места. Няколко часа по-късно той заяви, че офанзивата е била отблъсната и няма нанесени вреди.

Същевременно бе обявено за краткотрайно прекъсване на придвижването по Кримския мост. Лицата, които се намираха на моста и в зоната за инспекция, бяха помолени да запазят успокоение и да следват напътствията на чиновниците по сигурността на превоза, съобщи ТАСС. Няколко часа по-късно придвижването бе възобновено.

Двама души са потърпевши при нахлуване на украински дрон в Белгородска област в Южна Русия, заяви късно нощес локалният губернатор Вячеслав Гладков, представен от ТАСС и Ройтерс.

Село Петровка в Белгородска област бе атакувано с дрон камикадзе. В резултат на хвърлянето на взривното устройство жена и мъж са получили рани от шрапнели. Ранените са откарани в болница, заяви губернаторът.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР