Футболът е много повече от двубой с 22-ма играчи на

...
Футболът е много повече от двубой с 22-ма играчи на
Коментари Харесай

Един финал, една купа, едно незабравимо преживяване: Как може да посетите финала на UEFA EURO 2024 с Lidl

Футболът е доста повече от дуел с 22-ма играчи на терена. Той е пристрастеност и ентусиазъм и кара сърцата на хиляди почитатели да бият бясно в ритъма на играта! Всеки под напрежение или благополучен миг се помни от публиката, билo то на стадиона или пред екрана. Защото футболът е за шерване с другари, за мощни викания и обятия след всеки вкаран гол.

Съвсем скоро цяла Европа ще е превзета от тази велика игра. От 14 юни до 14 юли ще се организира Европейското състезание по футбол, като конкуренцията подсигурява, че още веднъж ще станем очевидци на доста оспорвани конфликти с някои от най-титулуваните национални тимове на планетата. Не би трябвало да се пропуща и фактът, че хазаин на това състезание е една от най-големите футболни народи в света - Германия. Прибавете към нея и още 23 страни с техните страхотни тимове и правилни футболни почитатели от Стария континент и може да си визиите какъв дълъг футболен празник ни чака през лятото. А финалът на Олимпийския стадион в Берлин сигурно ще бъде паметен, изключително за тези, които ще имат щастието да го проследят онлайн. Благодарение на Lidl 20 късметлии от България и техните придружители също ще станат част от едно от най-големите футболни събития.

До 26 май всеки, който употребява приложението Lidl Plus и събере нужните точки при извършване на покупки, има опция да се включи в лотария с премия билет за двама за финала на Европейското. Записването за томболата става доста елементарно - всеки участник би трябвало да събере общо 5 точки в интервала на играта, като за всеки 40 лева от цената в един касов бон се печели 1 точка. Така да вземем за пример покупка на стойност сред 40 лева и 79,99 лева дава една точка, покупка от 80 лева до 119,99 лева - две точки, а покупка сред 120 лева и 159,99 лева - три и т. н. Събирането на всички нужни точки дава опция за едно присъединяване в томболата.

Всички 20 печеливши ще бъдат избрани на инцидентен принцип. Тегленето на имената ще се организира на 28 май, а

Пълните правила за присъединяване в играта можете да видите, като не забравяйте - футболът е освен конфликт с 22 играчи на терена, а същински споделена страст. Емоция, която ни кара от време на време да се смеем, да плачем, да се ядосваме или да се радваме. Емоция, която ни сплотява и ни кара да се усещаме щастливи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР