Пуснаха дълго чакания трейлър на филма Гунди – легенда за

...
Пуснаха дълго чакания трейлър на филма Гунди – легенда за
Коментари Харесай

Излезе трейлърът на филма за Гунди

Пуснаха дълго чакания филмов откъс на кино лентата „ Гунди – легенда за любовта “. Той бе показан тази заран в ефира Нова телевизия.

 

Лентата споделя за кариерата и живота на легендата Георги Аспарухов. Премиерата на пълнометражния филм е планувана за 18 октомври.  

Режисьорът Димитър Димитров и операторът Борис Славков разкриха  забавни детайлности за кино лентата.

 

" Гунди е кумир, легенда и трябваше да бъдем доста деликатни. Историята му е доста забавна за този век, в който ние живеем - даже и за хората, които не са почитатели на футбола. Защото дава отговор на въпрос, който и през днешния ден вълнува всички - каква е цената да си на върха ", изясни Димитров.

 

За големия мащаб на кино лентата приказват цифрите: 59 артисти, 3000 костюми, 100 души на терен, 1000 гледни точки и специфични обективи, поръчани особено от Австрия, които оказват помощ да се получи визия от 70-те години на предишния век.

 

„ Гунди – легенда за любовта “ е пълнометражен игрален филм, отдаден на великия и обичан футболист. Лентата наблюдава живота на огромния състезател - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сюжета са неразказани до момента истории от персоналния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич – брачната половинка му Лита, с която минават през редица тествания на живота, футбола и системата, само че остават дружно до самия край. На екран ще оживеят и някои от именитите мачове с присъединяване на Гунди, с помощта на стотиците специфични резултати, употребявани във кино лентата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР