Cелекционерът на българския национален отбор по футбол Илиан Илиев не

...
Cелекционерът на българския национален отбор по футбол Илиан Илиев не
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Липсата на футболисти от групата е разочароваща

Cелекционерът на българския народен тим по футбол Илиан Илиев не беше изключително удовлетворен от неналичието на седем индивида, които попаднаха в първичния му лист за мачовете с Румъния на 4-и юни и със Словения на 8-и. Той предизвести, че по-нататък в щаба ще си вършат заключения на кого могат да разчитат.

„ Националният тим в никакъв случай не е бил разграден двор откъм организация. И това, че не излизаме всеки ден да опровергаваме или да изнасяме информация е по една причина – искахме да го създадем публично. Във всеки един миг обстановката е под надзор “, сподели Илиан Илиев.

Той даде и пояснение за отсъстващите. „ Петко Христов след последния му мач получихме позвъняване и от него, и от лекаря в клубния му тим имаше отчет, че не е добре физически и е добре да бъде съхранен, с цел да се възвърне за другия сезон. И ние се съгласихме. Лукас Петков има неприятна травма – скъсани връзки на глезена. После пристигна и казусът с футболистите на Лудогорец. Има някои контузени, а други няма да дойдат, тъй като действително стартират подготовка и квалификации за Шампионска лига “, изясни той.

На пък му се отворила остарялата травма в глезена. Виктор Попов също има проблем в крайници. Той обаче е на лагера и може и да играе против Румъния и Словения. Светослав Ковачев също има проблеми с глезена и са му предложили отмора.

„ За нас като треньорски щаб е разочароващо и неприятно. Но всеки си преценя за себе си, а ние за в бъдеще ще преценяме на кого да разчитаме. Разочаровани сме, тъй като тези хора, които не са тук, могат да оказват помощ на националния тим. Ние от Черно море също сме взели национали, само че ще им дадем една седмица отмора и мисля, че няма такива драми за 4-5 дни. Но всеки взема решение “, добави селекционерът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР