ПАРИЖ (AP) — Когато съперничката на Коко Гауф на Откритото

...
ПАРИЖ (AP) — Когато съперничката на Коко Гауф на Откритото
Коментари Харесай

Коко Гауф се фокусира върху Откритото първенство на Франция благодарение на дихателни упражнения и примера на Коби Брайънт

ПАРИЖ (AP) — Когато съперничката на Коко Гауф на Откритото състезание на Франция в петък, 30-ата сложена Даяна Ястремска, се върна в съблекалнята на корта Филип Шатрие, тя извади телефона си, с цел да изследва видео клипове от загубата си с 6-2, 6-4 от американката.

„ Просто бях доста любопитна какво съм направила неверно “, изясни Ястремска, полуфиналистка на Откритото състезание на Австралия през януари.

Гледайки мача от третия кръг обратно, украинката осъзна, че неведнъж е правила грешката да се пробва да вземе прекалено много и да приключи точките прекомерно рано. Тя призна, че е разрешила на концентрацията си да се разколебае заради разнообразни аргументи – поривите напразно със скорост до 25 благи в час (40 км/ч), ужасът от едвам пропуснатите удари, методът, по който топките се връщаха над мрежата от третия подложен Гауф.

Разбира се, имаше способи, по които Гауф, настоящият първенец на US Open, също можеше да бъде заплеснат, изключително до момента в който остави преднината от 5-2 във втория сет д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР