Заплахи срещу социалния работник, на когото са разпределени сигналите за

...
Заплахи срещу социалния работник, на когото са разпределени сигналите за
Коментари Харесай

Страховити заплахи е получила социалната работничка, поела случая с децата на Габриела и Пейо

Заплахи против обществения служащ , на който са разпределени сигналите за двете деца на Габриела Славова, упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Това разкри самата Мориел Георгиева пред.



" На 1 февруари колежка ми сподели плик, който е намерила в пощенската кутия на дирекцията. Вътре имаше няколко листа. Сред тях бяха и послания, написани ръкописно със мощен напън: " Върнете! Live уродите - баба ", " Закрила на децата = на WC ", " Ножовете, винкела? Режете си телата ", " Убийците тук Бургас ". Фигурираше името ми, на два пъти загатваха и бащиното ми име. Спомням си и още неуместни трудове като: " Шшт, безшумно, внимание, изроди, бъдете будни. " Този, който ги е писал, не е душевен здрав ", споделя обществената работничка.

Заплахите са предадени на следствените служби. Георгиева е обезпокоена, тъй като в тях попадало и бащиното й име.



" Тогава имаше условие от съда да бъде доказана мярката на Габриела Славова от страна на Софийския градски съд. Бяха ми изпратени документите, с които ме осведомиха на кои дати обвинените са били осведомени с първата част от документите по случаите за протекция на двете деца. В тях попадат моите три имена като обществен служащ, водещ случаите. Няколко дни по-късно в организацията получихме писмото. Затова се тормозя за живота си ", добави Мориел Георгиева.

Социалната е получавала закани и по месинджър , в които пишело, че я наблюдават.



" След последното съвещание (на съда бел. ред) получих позвъняване от мъж, който искаше информация за моята професионална претовареност. Каза, че знае, че имам музикално обучение. Тоест осведомен е с предишното ми. Попитах го от кое място ме познава, само че той отвърна, че преди е работил с " индивида, който търси ". Представи се като " Росен Петров ", само че подобен в никакъв случай не съм срещала. Накрая затвори. По-късно получих упорито още редица позвънявания от същия номер. Не подвигнах. Това е тормоз, макар че смених работното място ", прибавя дамата.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР