Семейство, което е проспало удар от мълния, иска да благодари

...
Семейство, което е проспало удар от мълния, иска да благодари
Коментари Харесай

Непознат „спасява семейство“, след като мълния подпалва покрива на къщата, докато те спяха

Семейство, което е проспало удар от гръмотевица, желае да благодари на чужд, който почука на вратата – и „ избави живота им “.

59-годишният баща Али Шах предиздвикал инцидентна жена да блъсна незабавно на вратата му рано сутринта, с цел да му каже, че от вкъщи му в Уотфорд, Хертфордшър се „ вие “ черен пушек. Той беше в леглото и не знаеше за заплахата в стаята над спалнята му и брачната половинка му - ужасяващо по-късно споделиха от противопожарните служби, че таванът можеше да се срути, в случай че бяха останали още 10 минути.

За благополучие, господин Шах и брачната половинка му, на 66 години, и щерка му, на 32 години, излязоха невредими от къщата - макар че има вреди на стойност до £60 000. Г-н Шах, софтуерен съветник, сподели, че макар че е чул мощния удар на гръмотевица, той не счита, че е блъснал техния дом.

Четири противопожарни коли са се втурнали да гасят огъня в парцел с шест спални предходната седмица (2 май) по време на метеорологичното предизвестие за времето в жълто. Г-н Шах, който се беше върнал в леглот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР