Журналисти и пиар специалисти участваха в онлайн дискусия, озаглавена Езикът

...
Журналисти и пиар специалисти участваха в онлайн дискусия, озаглавена Езикът
Коментари Харесай

Журналисти и пиар специалисти в дискусия за езика на предизборната кампания

Журналисти и пиар експерти участваха в онлайн полемика, озаглавена " Езикът на предизборната акция - от улицата до парламентарната естрада ". Тя беше проведена от Българското сдружение за връзки с обществеността и Комисията по професионална нравственос към него. 

Дебатът предстоящо надскочи тясната тематика за езика на политиците в предизборната акция и се насочи към техниките, които те употребяват за привличане на гласоподаватели, само че и настройките на самите гласоподаватели - всичко това в изискванията на пандемия. И отново предстоящо, констатациите за политическата ни просвета - и на участниците, и на феновете в този театър, напълно не бяха положителни. 

" Този път ми се коства, че е доста мъчно да изпратиш послания поради тематиката с ковид. Как, до момента в който си приказваме какъв брой кревати има в лечебните заведения, да си отворим слуха за това, че би трябвало да има някакви промени, че нещо в миналото би трябвало да се трансформира. Това слага политическите играчи в една доста комплицирана обстановка. През тематиката за Covid би трябвало да минат и някакви други послания ", разяснява журналистката от Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева .

Социологът Димитър Ганев уточни лекарите, като необработен запас, към който се насочиха партиите за идните избори.

" И на лекарите в листите ще им се наложи да се оправят с хроничния проблем на влошената връзка ", твърди политологът Ирена Тодорова

Журналистът от " Свободна Европа " Иван Бедров разяснява:

" Всеки си насъсква личната агитка. Не виждам опити някой да излезе да завоюва освен това. Играта сега е по-скоро никой да не изтърве своето ".

ПР експертът Петя Димитрова изясни, че успеваемостта на вложените средства е най-висока при вложението им в хибридна война, фейкнюз и пазаруване на тролове в обществените мрежи.

Репортаж на Мария Филева в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл. 

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР