Жрици на платената любов останаха без работни места. Арести и

...
Жрици на платената любов останаха без работни места. Арести и
Коментари Харесай

Драма с платената любов в Кърджали

Жрици на платената обич останаха без работни места. Арести и Коронавирус се оказаха главен проблем за положителните заработки в " столицата на гурбетчиите ", пишат от 24rodopi.com

„ Платили сме си, бе, к`ъв е казусът?! Хората чакат каките… “ - думи на татуиран бабанка, откакто шеф на хотел в Кърджали му показва вратата както на него, по този начин и на проститутките, които е довел.

Гастролиращи проститутки в града край Арда започнаха да търсят и по-луксозни други възможности. Те обаче удариха на камък. Собственици на хотели изгонили дамите, откакто разбрали що за „ туристи “ са отседнали в местата за настаняване.

В един от случаите даже сводник умолявал шеф да остави девойките му най-малко да нощуват, с цел да „ не се излага пред тях “, разкриха чудесно осведомени източници.

Припомняме, че след акция на полицията в къща за посетители в Кърджали бяха арестувани притежателят и чиновник. Униформени нападнаха обекта, в който от месеци се бил трансформирал в бардак. Сигнали против къщата за посетители бяха подавани от живеещи наоколо. Жриците подвиквали на мъже, преминаващи по улицата. В свободното време пък показвали прелести пред самата постройка. Разследването по случая към момента продължава.

Друго малко хотелче също затвори порти за жрици. Евтините нощувки станаха причина девойки да изберат къщата за посетители за свое работно място. Там пък повода бе в… Ковид-19. Собственикът на обекта умря преди месеци с коронавирусна зараза.

Припомняме, че десетки жрици упражняват специалността в Кърджали. Градът се трансформира в цел са гастрольорките след отварянето на „ Маказа “. Най-оборотни обаче се оказват локалните гурбетчии. В уеб сайтове за възрастни е цялостно с разгласи на девойки, които оферират телата си с посочено работно място „ Кърджали “.

Голяма част от тях идват при позвъняване от клиент и се настаняват в къща за посетители. Други остават с дни. Някои даже наемат квартири в централната част на града и най-големия квартал „ Възрожденци “. Цените за „ обич “ са от 60 до 120 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР