Жителите на столичния квартал Гевгелийски твърдят, че са без вода

...
Жителите на столичния квартал Гевгелийски твърдят, че са без вода
Коментари Харесай

Жителите на столичен квартал са без вода от месеци

Жителите на столичния квартал " Гевгелийски " настояват, че са без вода от месеци поради ремонт на подземни тръби. От общината твърдят, че дейностите се извършват в в началото оповестения период и до есента ремонтът ще завърши. Жителите на квартала обаче са недоволни от разкопаните улици.

Улиците са прокопани, а жителите са затруднени от ремонтните действия, съобщи Bulgaria ON AIR. " Трудно е, няма, те и колите стопират по тротоарите и минавам си по улицата и колите ме изчакват. Ще чакаме, нека по-бързо стане ", споделя Ралица, за която криволиченето с детската количка сред изкопите също е предизвикателство.

" Създава стеснение и с изключение на с топлата вода, не можем да се приберем и до къщите си в квартала ", изясни различен гражданин на квартала. " Това са толкоз остарели тръби, неслучайно улиците не се правеха, тъй като знаете, всеки първо си сменя тръбите в банята и по-късно си поставя новите плочки. Мен, в случай че ме питате като областен кмет, желая на следващия ден да се асфалтира всичко и да сме подготвени ", разяснява районния кмет на " Илинден " Иван Божилов и добави, че до края на октомври ремонтът би трябвало да е завършил.

" Всичко върви даже преди периода. Столичната община също е оказала подпомагане за ремонта. Очаква се до понеделник да бъде пусната топлата вода в последните два блока, а през есента улиците и тротоарите да бъдат напълно приключени ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР