Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че

...
Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че
Коментари Харесай

Тръмп: Украйна вече е мъртва

Републиканският претендент за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Украйна към този момент е „ мъртва ”, оповестява АП. Според него Украйна в този момент е в извънредно плачевно състояние. Страната е безусловно унищожена и нейните поданици са „ мъртви “. И това е най-лошият сюжет от всички.

Тръмп разяснява още, че Украйна е трябвало да направи отстъпки на съветския президент Владимир Путин в месеците преди офанзивата на Русия през февруари 2022 година, заявявайки, че даже „ най-лошата договорка би била по-добра от това, което имаме в този момент “.

Тръмп, който от дълго време подлага на критика помощта на Съединени американски щати за Украйна, постоянно твърди, че Русия в никакъв случай не би нахлула, в случай че той беше президент, и че би поставил завършек на войната, в случай че се върне в Белия дом.

Зеленски, който е на посещаване в Съединени американски щати тази седмица, с цел да участва на Общото заседание на Организация на обединените нации, сподели пред The ​​New Yorker, че Ванс е бил „ прекомерно коренен “, като е предложил Украйна да съобщи територии под съветски надзор и че Тръмп „ в действителност не знае по какъв начин да спре войната даже и да си мисли, че знае по какъв начин. ”

В отговор Тръмп съобщи: „ Това е нещо, което би трябвало да обсъдим небрежно, тъй като президентът на Украйна е в нашата страна и той насочва дребни неприятни клюки към вашия обичан президент, мен. “

Тръмп нарисува Украйна като страна в руини отвън столицата си Киев, с дефицит на бойци и губеща население. Той сложи под въпрос дали страната има някакви разменни монети, с цел да договаря за преустановяване на войната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР