MSI се готви да анонсира видеокартата GeForce RTX 4070 Ti

...
MSI се готви да анонсира видеокартата GeForce RTX 4070 Ti
Коментари Харесай

MSI подготвя видеокартата GeForce RTX 4070 Ti Super в стила на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

MSI се готви да анонсира видеокартата GeForce RTX 4070 Ti Super в неповторим дизайн, основан на идната игра STALKER 2: Heart of Chornobyl. Излизането на последния се чака през ноември.

MSI взе за основа модела RTX 4070 Ti Super Gaming Slim, който преди този момент беше употребен за производството на неповторими видеокарти, отдадени на игрите Black Myth: Wukong и World of Warcraft.

MSI разгласява малко видео, показващо графичната карта. Техническите характерности на новия артикул не са дадени във видеото. Но е явно, че е основан на графичен процесор с 8448 CUDA ядра и 16 GB GDDR6X памет.

Най-вероятно това е чипът AD103-275. Но производителят може да употребява и графичния процесор AD102 със същите характерности, който преди този момент бе видян и в други модели RTX 4070 Ti Super от MSI. Не е известно дали картата има заводски овърклок.

MSI не е оповестил датата на стартиране на видеокартата RTX 4070 Ti Super за STALKER 2: Heart of Chornobyl. Новият артикул евентуално ще бъде пуснат в продажба малко преди излизането на играта, а копие от шутъра ще бъде включено в доставката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР