Лъжливото овчарче от ДС днес пак е избълвало един куп

...
Лъжливото овчарче от ДС днес пак е избълвало един куп
Коментари Харесай

Котнрера: Аз предупредих ли ви за лъжливото овчарче от ДС Васил Терзиев?

Лъжливото овчарче от Държавна сигурност през днешния ден отново е избълвало един куп несвързани неща и се скри от сесията на СОС. Сега кметът на столицата схванал, че публичният превоз е недофинансиран и най-после ще спре. Когато тоягата наближи и неговата гърбина, потегли да пищи по медиите.

Малко обстоятелства. Банковите сметки на Столичен автотранспорт са запорирани от 24.09.2024г. поради поръчителство на предстоящ иск от контрагент на общинския транспортен оператор, който претендира 1.2 млн. лева неизплатени отговорности. Това е известно на администрацията от всички информации, които желаеха още от есента на 2023г. до в този момент. Предприеха ли нещо - не. Сега олеле.

Понеже Терзиев обича да икономисва истината, да извадя още малко обстоятелства. Столична община дължи на Столичен автотранспорт към днешна дата 14.1 млн. лева обезщетения за преференциални карти, пари по план от държавния бюджет, които ги няма. Какво направи Терзиев по този въпрос, за който ЦГМ сигнализира от юни 2024г. - нищо. " Лошият " Контрера от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване на 13.09.2024г. с писмо предлага на зам.-кметовете по превоз и по финанси актуализация на бюджета и обезпечаване на мостово финансиране, с цел да се обезпечат средствата. Писмото е с номер СОА24-ВК66-7983. Предлагам обезпечаване на мостово финансиране в размер на 15 млн. лева от общинския бюджет, с цел да се покрият обезщетенията, а когато страната преведе пари, общината ще си ги възвърне. Какво направи Терзиев - нищо. Нито актуализация, нито пари (само кметът може да внесе отчет за актуализация на бюджета).

Очаквам да бъдат наложени още запори на автотранспорта поради неизплатени отговорности. Например 7.480 млн. лева просрочени отговорности за дизелово гориво при общи отговорности 9.69 млн. лева Например за отговорности по договорите за лизинг на рейсове за общо 2.8 млн. лева За това има писма до Столична община, само че Терзиев нищо не прави. Когато се приемаше икономическата рамка на превоза твърдяха, че няма да има проблем, аз твърдях, че по този начин ще стане, в този момент има проблем, само че титаните на Терзиев нямат решение...

Връщам се към февруари-март 2024г., когато се гласуваше икономическата рамка на превоза, т.е. финансирането. Предупредих обществено, че лятото-есента ще се изпадне в тази обстановка, има ги обществените съвещания, има записи, всеки може да види и чуе. Отхвърлиха моето предложение за усъвършенствана рамка, в това число 9 млн. лева повече за автотранспорта. Сега олеле. Никой не ви отговорен на Терзиев и Спаси София, че сте некадърни. Ако ме бяхте послушали, в този момент обстановката щеше да е друга.

Сега сте в сериала " Аз споделих ли ви "!

Никой не ви отговорен за некадърността и безхаберието, другарю милионер. Рамката ви не коства, не предприехте никакви дейности три месеца, в този момент плач. Завършвам с едно мое предизвестие от 20.03.2024г. " „ Спаси София “ обричат публичния превоз на София на бърза и съвсем сигурна будна кома!

Великите управленци от „ Демократична България “ и „ Спаси София “ са внесли оферти, които обезкървяват градския превоз. " Предупредих ви!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР