В такъв един процес няма доволни или недоволни. Сложен, донякъде

...
В такъв един процес няма доволни или недоволни. Сложен, донякъде
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Имаме план след изборите да се пресече служебната власт

В подобен един развой няма удовлетворени или недоволни. Сложен, ненапълно сложен развой на работа сред демократичните партии и свободните хора. До последния миг сме изчислявали къде имаме по-голям интерес или кой има по-голяма опция да кумулира поддръжка. Така че сме добре проведени, подредени, подготвени за борба за първото място и за основаване на постоянна власт. Така разяснява в ефира на подредбата на листите за изборите водачът на ДСБ, част от обединението Политическа партия - Демократична България Атанас Атанасов като реакция на голям брой появили се мнения в обществените мрежи, че не е лидер на листа, макар, че е партиен водач

" Продължаваме Промяната - Демократична България " е сплотена, подредена, подготвена за следващата борба. И имаме проект за това по какъв метод след изборите да се пресече служебната власт, да се сътвори постоянно държавно управление. Има извънредно доста провокации ", сподели още Атанасов.

Той разяснява и новината от Брюксел, че Европейски Съюз стартира договаряния за участие единствено с Албания:  " Изключително значима тематика. Признавам си, когато четох това, не можах да се сетя за името на външния министър на България сега. В тази динамичност, в това непрекъснато въртене, нямаме солидна власт, която да взема решение провокациите. Това държавно управление е толкоз явно, че изключително премиера е марионетка на ГЕРБ. Той беше ръководител на Народното събрание от ГЕРБ и обслужва избрани ползи. "  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР