Жител на американския щат Колорадо загуби две еднакви коли Kia

...
Жител на американския щат Колорадо загуби две еднакви коли Kia
Коментари Харесай

В рамките на два месеца откраднаха две еднакви коли от един собственик

Жител на американския щат Колорадо загуби две идентични коли Kia Sportage в разстояние на два месеца. След втората кражба, фенът на корейската марка реши да отсрочи пазаруването на нова кола.

Дейвид Райс придобива първата си Kia Sportage, произвеждане 2018 година, доскоро повече от два месеца. Няколко седмици по-късно крадци разрушават колата, която е оставена в под земята паркинг покрай къщата на американеца и я открадват.

Въпреки обстоятелството, че похитителите са били снимани от охранителните камери, те по този начин и не са открити. Почитателят на корейската марка взема решение да не се отчайва незабавно и си купува още един образец Sportage, който е със същото равнище на съоръжение и е оцветен в същия сребрист цвят.

За страдание на притежателя обаче и тази кола не го радва дълго време. Само след пет дни употреба и вторият кросоувър на Дейвид е откраднат измежду бял ден от същия под земята паркинг.

Мъжът още веднъж написа заявление в полицията, като прикачва и видеозаписи от охранителните камери на подземния паркинг. По време на издирването на похитителите американецът взема решение да се откаже от закупуването на трета кола и да употребява услугите на автомобил чартърен.

Според статистиката на полицията в Денвър броят на закононарушенията свързани с обири на коли съвсем се е удвоил от началото на годината. Освен това, от 6500 откраднати коли, към 360 са с марката Kia.

Ще напомним, че при започване на декември полицията в Сан Франциско задържа рекорден грабител, откраднал 13 транспортни средства за година и половина. Нападателят е арестуван, до момента в който се е движил из града с откраднат мотоциклет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР