Жени мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ и приятели

...
Жени мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ и приятели
Коментари Харесай

Жените мотористи популяризират Козлодуй и Белоградчик в престижно международно дамско мото рали

Жени мотористи от Сдружение „ Lady Bikers MPowered Bulgaria “ и другари са подготвени за присъединяване във Второто влиятелно и атрактивно Международно " Rally Petrolette`2022 "!

В това издание на събитието България е включена с два регистрирани града - Белоградчик и Козлодуй! С това свое присъединяване, девойките ще разпространяват Белоградчик, който е Осмото знамение на света! И Козлодуй, един древен родолюбив и културен център край Дунавския бряг. Прекрасният Северозапад! Ето малко повече информация: в събитието тази година са регистрирани 215 града от общо 43 страни в целия свят. Всички те – пъстри и колоритни дами мотористи, прегърнали задачата на Petrolettes, ще спомогнат за реализация на своя капацитет да карат и да се поддържат взаимно с други дами мотористи по света, свързвайки се с тях, с тяхната сила и фантазии.

Участничките в Petrolettes се стремят да основат и утвърдят дамска общественост с обща пристрастеност към моторите. Да разпалят женския дух, създавайки едно неповторимо и безвредно пространство за дамите за преживяване на тяхната пристрастеност към мотоциклетите. Ние дамите мотористи от Сдружение „ Lady Bikers MPowered Bulgaria “ Ви чакаме по маршрута! Да ни подкрепите, да се срещнем, да изживеем дружно това предизвикателство! Няма да е мъчно да ни познаете!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР