Известният уфолог Скот Уоринг за пореден път обявява сензационните си

...
Известният уфолог Скот Уоринг за пореден път обявява сензационните си
Коментари Харесай

Поредна версия: НЛО пази Слънцето

Известният уфолог Скот Уоринг за следващ път афишира „ сензационните си открития “, като в този момент упорства, че е разкрил неидентифициран летящ обект (НЛО) в непосредствена непосредственост до Слънцето. Структурата можела да се види на видео, предоставено от Европейската галактическа организация (ESA). 

ESA разказва, че видеото изобразява региона на южния полюс на Слънцето с висока разграничителна дарба. Уоринг твърди, че макар че НЛО е прикрит от наблюдаване, слънчевата светлина се отразява от краищата му, което разрешава да се дефинира местоположението, размерът и формата на обекта. НЛО стои на мястото си, без да мърда, а размерът му е съвсем съпоставим с размера на Луната.

Уфологът отбелязва, че не за първи път вижда този обект покрай Слънцето. Според него НЛО участват в региона повече от 15 години. Уоринг допуска, че НЛО се доближават до нашата звезда, с цел да получат редки енергийни частици, нужни за зареждането на тяхната напреднала технология. Уоринг има вяра, че откритието му дава ясни доказателства за съществуването на НЛО и връзката им със Слънцето.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР