Наскоро документалната поредица на Netflix Неразгадани файлове представя очевидец на

...
Наскоро документалната поредица на Netflix Неразгадани файлове представя очевидец на
Коментари Харесай

Извънземни отвличат рибари в Мисисипи

Наскоро документалната поредност на Netflix " Неразгадани файлове " показва свидетел на необичайно похищение от извънземни, което се случва през 1973 година в Паскагула, Мисисипи. Мария Блеър, очевидец на отвличането, споделя, че е видяла към метър и половина високи извънземни да излизат от НЛО с овална форма и мигащи сини светлини.

Тя твърди, че извънземните са отвлекли двама риболовци - Калвин Паркър и Чарли Хиксън, и са ги отвели в нощното небе.

„ Бяха в безсъзнание, когато се върнаха “, споделя Блеър.

Жената пази тези мемоари в загадка в продължение на десетилетия под боязън от насмешки. Въпреки това през 2023 година тя споделя историята с Daily Mail.

Изследователите на НЛО Филип Мантъл и доктор Ирен Скот интервюират Блеър два пъти и се убеждават, че тя поредно се придържа към историята си, без да трансформира нещо в нея и без да се отхвърля от видяното. Блеър твърди, че е видяла НЛО да лети напред-назад в небето по метод, по който аероплан не може да лети, и че е имала близка среща с едно създание, за което е уверена, че не е риба. „ Не търсихме медийно внимание, пари или популярност “, споделя пред Daily Mail Филип Мантъл.

Най-голямата щерка на Блеър Анджела Мари също си напомня събитието. Тя упорства, че майка й постоянно се чуди какво се е случило с Паркър и Хиксън.

Историята на Блеър хвърля нова светлина върху случая, който още веднъж е изваден на ярко с помощта на документалната поредност на Netflix. Паркър и Хиксън към този момент не са сред живите. Паркър умира през 2023 година, а Хиксън през 2011 година

Преди това те настояват, че са били отвлечени от извънземни. Паркър разказва, че се е борил с извънземното, което го сграбчило за врата. Блеър твърди, че извънземните напуснали кораба два пъти, с цел да вземат Паркър и Хиксън, и че корабът незабавно изхвърчал, когато се върнали на него.

Отвличането в Паскагула остава тайнственост, която продължава да интригува откривателите на НЛО и феновете на мистериите. Свидетелството на Блеър единствено прибавя повече тайнственост към това необяснимо събитие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР